Inicio

Termini d'inscripció als Dissabtes de Mercat

Torna Imprimiu

Nadal


Termini d'inscripció als Dissabtes de Mercat

La Regidoria de Comerç ha programat els Dissabtes de Mercat, que es duran a terme el 12 i 19 de desembre i el 2 de gener. Cada una d'aquestes tres cites està destinada a col·lectius diferents. Els interessats a participar-hi han de donar entrada a l'Ajuntament a una sol·licitud (vegeu document adjunt), especificant el tipus de producte que volen vendre o l'activitat que volen portar a terme. Els mercats, que tendran un horari d'11 a 20 hores, seran els següents:

- Mercat de Nadal, 12 de desembre. Dirigit a comerciants i artesans de productes i detalls nadalencs. Roba, complements, decoració, etc. Termini de presentació de sol·licituds: del 25 de novembre al 9 de desembre.

- Mercat de Nadal Solidari, 19 de desembre. Dirigit a associacions i entitats benèfiques i sense ànim de lucre, i a associacions de pares i mares (APIMAs). Regals de Nadal solidaris. Termini de presentació de sol·licituds: del 25 de novembre al 15 de desembre.

- Mercat de Reis Tradicional, 2 de gener. Dirigit a artesans tradicionals eivissencs i productors del sector agroalimentari local. Artesania popular i productes de la terra (fruita, verdures, oli, vi, formatge...). Termini de presentació de sol·licituds: del 10 de desembre al 28 de desembre.

Els mercats es faran a l'envelat municipal del Passeig de ses Fonts i comptaran amb activitats complementàries, infantils i d'animació al llarg de la jornada.

Descàrrega d'arxius

Descargar archivo

Instància genèrica
Tipo de archivo: DOC | Idioma: Catalán

Data de l'última modificació: dilluns, 23 de novembre de 2015


Expedició certificats de resident
manten.santantoni.net
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net