Inicio

Exposició: El retorn de Lluís Güell

Torna Imprimiu

Al far de Coves Blanques i a sa Punta des Molí


poster Lluis Güell

El Retorn de Lluís Güell a Sant Antoni
En homenatge a un gran artista


Lluís Güell (1945-2005) és un dels personatges artístics més rellevants i dels que major empremta ha deixat a la nostra localitat. Les obres que va aixecar a Portmany i a la seua badia - Es Paradís Terrenal, Café del Mar, Summum, Project, Restaurant S'Illa - han esdevingut llocs emblemàtics dedicats a l'oci, mentre que la seua dimensió artística, arquitectònica i simbòlica és cada vegada més reconeguda i admirada aquí i arreu, fins i tot en cercles acadèmics.


Per aquest motiu i perquè era un desig del propi artista, i perquè una part del seu cor sempre va estar lligat a Sant Antoni, és un honor organitzar, en col·laboració amb la Fundació Òrbita Güell, aquest Retorn. Una exposició retrospectiva de la seua polifacètica obra que aplega peces mai vistes a Eivissa. Un patrimoni del poble, una part de la nostra identitat que cal conservar i donar a conèixer.
Ara fa 40 anys que en Lluís Güell va arribar a Sant Antoni de Portmany per primera vegada de la mà d'en Pepe Aguirre i d'aleshores ençà la seua personalitat i el seu geni singular han romàs ben vius entre nosaltres i entre els milers de persones que ens visiten cada estiu. Valgui aquesta mostra com un homenatge a un gran artista.

Data de l'última modificació: dimarts, 14 d'abril de 2015


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net